• 2310 474 472
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Δευ - Παρα 8:30 - 17:00
Γνωρίστε το μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Κέντρο Barista στη Βόρεια Ελλάδα! Έλα και εσύ να
μάθεις παρέα με τους καλύτερους!

Barista Training - Coffee Seminars

To μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης barista της Βορείου Ελλάδος, το  "Moak Training Center" φιλοξενεί καθημερινά εκπαιδεύσεις για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ή θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον καφέ.

Η λειτουργία του εκπαιδευτικού κέντρου βασίζεται στις πιο σύγχρονες θεωρητικές και τεχνικές μεθόδους, σύμφωνα με τo SCA COFFEE SKILLS PROGRAM και λειτουργεί με την σφραγίδα εγγύησης της Moak Ιταλίας.

Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακαλουθήσουν σεμινάρια και να φτάσουν μέχρι την ανώτερη βαθμίδα παγκοσμίως στον χώρο του καφέ, κατακτώντας το SCA Coffe Skills Diploma, τον κορύφαίο τίτλο στην κατηγορία.


Υπεύθυνος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι ο SCAE Barista Trainer κ. Παύλος Παντελίδης. 

Πληροφορίες / Κρατήσεις Θέσεων: Κιν. 6940 536 536 | Τηλ. 2310 474472 | Email: pantelidis@perfecttaste.gr

 

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια / Πιστοποιήσεις Barista

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του κέντρου αφορά τόσο ομαδικά όσο και εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις. Για συμμετοχή σε κάποιο από αυτά απαιτείτε η έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος καθώς οι θέσεις είναι περιοσμένες
Σεμινάριο Latte Art
Σεμινάριο Latte ArtΔιάρκεια 1 μέρα
Σεμινάριο Latte Art
Σεμινάριο Latte ArtΔιάρκεια 1 μέρα
Espresso Extraction Milk whipping Latte art and latte etching technique • Θεωρία στο γάλα
• Espresso Extraction
• Milk whipping
• Latte art and latte etching technique (πρακτική εφαρμογή)

Σεμινάριο Barista Basic
Σεμινάριο Barista BasicΔιάρκεια 4 - 6 ώρες
Σεμινάριο Barista Basic
Σεμινάριο Barista BasicΔιάρκεια 4 - 6 ώρες
• Θεωρία γύρω από τον καφέ • Χειρισμός μηχανημάτων, καθαρισμός, συντήρηση • Παραγωγή ροφημάτων • Πρακτική εξάσκηση ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Σεμινάριο Barista Advanced
Σεμινάριο Barista AdvancedΔιάρκεια 12 ώρες (2 ημέρες)
Σεμινάριο Barista Advanced
Σεμινάριο Barista AdvancedΔιάρκεια 12 ώρες (2 ημέρες)
• Arabica vs Robusta • Καφεόδεντρο • Επεξεργασία και συγκομιδή του καρπού • Καβούρδισμα • Συσκευασία και αποθήκευση • Μηχανή espresso • Μύλος άλεσης • Tamping, channeling και πως να το αποφύγουμε • Espresso EBF- ανάλυση πίνακα • Μέτρηση TDS (Total Dissolved Solids) • Ο ρόλος του νερού

Καλέστε στο 2310 474.476 και κλείστε θέση!

Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με εισηγητή τον διακεκριμένο Barista του εκπαιδευτικού κέντρου κ. Παύλο Παντελίδη, που είναι κάτοχος SCAE Coffee Diploma.
  • Item 7
  • Item 4
  • Vertical Image 1
  • Item 3
  • Item 8
  • Vertical Image 2
  • Item 5
  • Vertical Image 4
  • Item1
  • Item 9
  • Vertical Image 3
  • Item 11
  • Vertical Image 4
  • Item 10
  • Item 10
  • Item 10